TUIL SOMMERCAMP

Velkommen til gratis sommercamp

GRATIS SOMMERCAMP PÅ TUIL ARENA 2023

I uke 27 og 28 inviterer vi i TUIL til “TUIL Sommer Camp” på TUIL Arena og i Tromsdalen i samarbeid med Gjensidigestiftelsen. Det er gratis for barn og unge, vi bruker hele anlegget og stiller med egne, motiverte og unge aktivitetsledere.

Vi åpner hele anlegget på TUIL Arena, og vi vil også legge vekt på å bruke naturen – blant annet en tur til «Gutta på skauen» med aktiviteter på vei opp og ned.

I år vil 10 ungdommer i alderen 16-19 år stå for planleggingen av sommercampen og ikke minst gjennomføringen av denne. Fokuset vil være på lek og aktivitet, og ikke rene fotball- eller turnskoler. Tilbudet vil være variabelt, vi tar i bruk fotballflatene inne, turnhallen, motorikksalen, og områdene utenfor og i nærheten av TUIL Arena.

Hovedmålgruppen for campen er barn/unge i alderen 9-14 år, men vi tar imot de som kommer. Er de under 9 år, må de komme sammen med sine foreldre som også må være til stede under hele aktiviteten, og kommer det ungdom over 14 år så tar vi selvfølgelig imot disse også.

Målsettingen vår er at alle som kommer skal på prøve ulike ting, og ha fine og innholdsrike dager på TUIL Arena / Tromsdalen. Vi har en supermotivert gjeng av instruktører som gleder seg til en spennende og kul sommerjobb, og vi håper at flest mulig vil komme.

Vi vil også – hver onsdag – ha en utflukt opp til Gutta på Skauen og utforske både natur og Tromsdalen på vei opp og ned.

Påmelding trengs ikke – her er det bare å møte opp ved hovedinngangen «inngang A», mellom 09:45 og 10:00 hver dag, så fordeles alle utover ulike aktiviteter.

Vi skal også ha en åpen «mini-kafe» med salg av vafler og kaffe i samme periode som «TUIL Sommer Camp» går.

VELKOMMEN TIL TUIL ARENA I UKE 27 OG 28!