NNM Alta – informasjon og program

Hei alle sammen som skal være med til Alta 4-6 november.

Nå nærmer det seg endelig avreise og vi har fått tilsendt program  trykk her, her finner du informasjon om hvor vi skal bo, informasjon om hvilke lag som deltar og tidspunkt for trening og konkurranse.

Det vil være konkurranse både på lørdag og søndag, og det avsluttes på søndag med premieutdeling for begge dagene.  Premieutdelingen vil sannsynlig være ferdig en gang mellom kl 1400-1500. Bussen vil kjøre umiddelbart etter dette.

TUIL Turn vil reise med totalt 46 deltakere, inkludert trenerne. I tillegg vil det også være med noen foreldre som skal heie frem guttene og jentene i TUIL Turn.

Tidspunkt for avreise er ikke helt klart, men bussen vil sannsynligvis gå fra turnhallen fredag 4 november kl 1500. Nærmere beskjed vil komme. Bussen vil bruke ca 7 timer, avhengig av vær og føre. Vi har fått tildelt en ny buss slik at det vil være gode fasiliteter ombord på bussen, da selvsagt toalett, internett, DVD spiller og lademuligheter for mobil etc.

Det vil komme nærmere informasjon om pakkeliste og kontaktpersoner for hvert enkelt lag.

Da er det bare å begynne å starte nedtellingen til avreise, dette kommer til å bli en kjempefin tur for små og store :).